A műfű kényelmes megoldás játszóterekre is!

Vannak helyek, melyek különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve a mindennapokban. Ilyenek a játszóterek is. Rengeteg gyerek fordul meg rajtuk, futkároznak, kitapossák a füvet.

De hiszen a játszóterek pontosan erre adattak, hogy a gyerekek levezethessék a sok felgyülemlett energiájukat ezeken az adrenalin tereken! Játszótérre nem relaxálni, meg masszíroztatni megy az ember, hanem szaladgálni, fogócskázni, játszani. Tehát erőteljesen igénybe venni a rendelkezésre álló teret. Ezért nem mindegy, hogy egy idő után kikopott fűvel van borítva a játszótéri talaj, vagy egy szép, igényes, kikaparhatatlan műfűvel!

A műfűnek köszönhetően szebb és igényesebb maradhat a játszótéri környezet is. Teljesen máshogy néz ki egy kikopott talaj a hinta alatt például, ahova ráadásul az esővíz is össze tud gyűlni, ezért esőzések után órákig nem lehet használni azt a részt. És teljesen máshogy néz ki a műfűnek köszönhetően egy szép, zöld talaj, ami a csapadékot sem gyűjti be, nem süllyed be alatta a talaj, így esőzések után is bátran lehet használni.

Ezek nem mellékes szempontok, mert az esztétikum mellett a használhatóságra is kihatással lesznek. A műfű jobban elősegíti a játszótér használhatóságát is, megőrizve azt egy igényes környezetben. A megfelelő minőségű műfű kiválasztása mellett garantáltabb lesz a műfű eredeti színének, sűrűségének, természetességének és ragyogásának megőrzése is! A gyerekek sem fogják kitépni, kirúgni, kitaposni, kiásni, mert nem is lehet.

Még nincs hozzászólás, légy te az első kommentelő!

Hagyj üzenetet

Your email address will not be published.