A székhelyszolgáltatás tartalma

Minden cégnek alapvetően fontos, hogy legyen székhelye. Hogy ehhez saját tulajdont választ valaki, vagy igénybe veszi a székhelyszolgáltatást, az már egyéni mérlegelés kérdése. A székhelyszolgáltatás igénylésének megvannak a maga előnyei, hiszen ilyenkor sok ügyintézés a szolgáltatóra hárul.

Valamint, egy esetleges adóellenőrzés során nem kell saját ingatlant rendelkezésre bocsátani, és saját címet megadni. Könnyíthet sok helyzeten a székhelyszolgáltatás igénylése. A székhelyszolgáltatásnak is megvan a maga tartalma, fontos, hogy megbízható céggel szerződjünk a biztos ügyintézések érdekében.

Ha a szekhely.org szolgáltatásait választjuk, akkor biztosan professzionális lesz az ügyintézés és az egész közös munka menete. Náluk a székhelyszolgáltatás különböző csomagokat foglal magában. Létezik mini, alap és classic szolgáltatási csomag is. Szúrópróbaszerűen most az alap csomagba nyújt ez a cikk betekintést, hogy kedvet csináljon azoknak, akik ebben gondolkoznak.

Az alap csomag átlagos árbevételű, valamint professzionális ügykezelést elváró cégek számára készült. Ennél a csomagnál a székhelyszolgáltatáshoz szükséges szerződéskötés során a cégtáblát térítésmentesen készítik el. A levélkezelésben a hivatalos küldemények átvételre kerülnek, erről e-mailben értesítik a megbízó céget. Emellett szkennelt formában is megküldik a küldemények tartalmát, 1 munkanapon belül.

A csomag részét képezi továbbá az EDTT rendszer üzemeltetése, melynek lényege, hogy minden levelet és iratot egy elektronikus aktában rögzítenek, így elkerülhető a tévedés és a hibafaktor. Ez az akta pedig a megbízó cég számára nyitott, elérhető. Ha tetszett ez a betekintés az alapcsomag egy részébe, érdemes utána nézni a további kecsegtető ajánlatokat tartalmazó részleteknek a szekhely.org oldalán!

Még nincs hozzászólás, légy te az első kommentelő!

Hagyj üzenetet

Your email address will not be published.